Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Έριξαν χειροβομβίδα σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι!! Μπράβο στον εξυγιαντή κ. Κοντονή, που κρύβεται στην ένοχη σιωπή του!!!


Έριξαν χειροβομβίδα σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι
Το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό, μα πάρα πολύ σοβαρό. Και δεν βλέπουμε καμιά αντίδραση, από τους καθ' ύλην αρμοδίους. Σιωπή ένοχη και εγκληματική. Είναι το τρίτο περιστατικό σε λίγες μέρες κατά του Ολυμπιακού. Πρώτα λιθοβόλησαν το πούλμαν με την ομάδα του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη.
Μετά ήλθε η ρίψη μολότωφ σε σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Πειραιά. Και τώρα η ρίψη χειροβομβίδος. 
Έτσι άγνωστοι (εσείς τι λέτε που πάει το μυαλό σας;) πέταξαν Χειροβομβίδα αμυντικού τύπου,  λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σε γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στην οδό Εκφαντίδου, στο Παγκράτι. Ναι καλά διαβάζετε. Έριξαν Χειροβομβίδα!! Μιλάμε για εγκληματική ενέργεια  και ουδείς "αρμόδιος", ούτε ο λαλίστατος, ευαίσθητος και εξυγιαστής του ποδοσφαίρου  Υφυπουργός  (τρομάρα του) λέει κάτι, κρυπτόμενος στην ένοχη σιωπή του. Αν θρηνήσουμε θύματα να δούμε που θα πάει να κρυφτεί.
Ευτυχώς από την έκρηξη που σημειώθηκε, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του κτηρίου, καθώς και σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν τζάμια σπιτιών και καταστημάτων.
Στο σημείο που έπεσε η χειροβομβίδα σχηματίστηκε κρατήρας.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.  Καλά πάμε, συνεχίστε κύριοι (από τον Υφυπουργό μέχρι προέδρους ομάδων) μέχρι να δείτε το πρώτο αίμα. Και τότε να δούμε τια θα πείτε!!
Ι.Α.ΜΠ.