Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Η θεά Πάμελα συμβουλεύει: Μη βλέπετε πορνό, είναι για τους λούζερς!!

Η θεά Πάμελα συμβουλεύει: Μη βλέπετε πορνό, είναι για τους λούζερς
Σε ένα άρθρο που δημοσιεύει η Wall Street Journal, η Πάμελα Αντερσον και ο διάσημος ραβίνος Shmuley Boteach προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους νέους αμερικανούς για τις κακές συνέπειες της πορνογραφίας.
«Το πορνό είναι για τους losers» είναι ο τίτλος του άρθρου και δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου.

Στο άρθρο τους, η γνωστή από τα εξώφυλλά της στο Playboy εξηγεί ότι προσπάθησε πολλές φορές «να προειδοποιήσει για τις καταστρεπτικές συνέπειες της πορνογραφίας στην ψυχή των ανθρώπων καθώς και στην ικανότητά τους να είναι σύζυγοι και πατέρες.

«Δημόσιος κίνδυνος η πορνογραφία»

Υπονοώντας το πρόσφατο σκάνδαλο sexting του Αντονι Βίνερ, συζύγου της στενής συμβούλου της Χίλαρι Κλίντον, η Πάμελα γράφει:
«Πόσοι ταλαντούχοι άνθρωποι θα καταστρέψουν τις ερωτικές τους σχέσεις και τις καριέρες τους για μια περαστική ανατριχίλα;»
Σε όλο της το άρθρο η Πάμελα γράφει ότι η πορνογραφία «είναι ένας πραγματικά δημόσιος κίνδυνος, τρομερής σημασίας, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι είναι ελεύθερης κυκλοφορίας, με ανώνυμους χρήστες και μεγάλη ευκολία διάδοσης σήμερα».
Η πρώην Playmate και ο ραβίνος Shmuley Boteach, συγγραφέας πολλών βιβλίων για την σεξουαλικότητα, προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους νέους εναντίον του «εθισμού στην πορνογραφία».

«Πολύ απλά, πρέπει να μάθουμε, εμείς και τα παιδιά μας, ότι το πορνό απευθύνεται στους loosers. Είναι ένα βαρετό εργαλείο, αναποτελεσματικό και οδηγεί σε αδιέξοδο, απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι πολύ τεμπέληδες για να διεκδικήσουν μια υγιή σεξουαλικότητα».

 tribune.gr