Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τα… πέταξε όλα ξανά η εκρηκτική Πάμελα Άντερσον (φωτο)!! ΟΙ ΓΥΙΟΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ!!


Τα… πέταξε όλα ξανά η εκρηκτική  Πάμελα Άντερσον (φωτο)
Η εκρηκτική Πάμελα Άντερσον επεφύλαξε στους θαυμαστές της μια ακόμη έκπληξη. Σιγά μην σταματούσε στην τελευταία «γυμνή» φωτογράφιση του Playboy.
Στην καινούργια ταινία όπου συμμετέχει η πρώην σταρ του Baywatch, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει μία ακόμη φορά το εντυπωσιακό κορμί της 49χρονης Pamela, η οποία – όπως θα δείτε – «κρατιέται» απίστευτα καλά για την ηλικία της.

pamela
pamela anterson

Εδωσαν το «ΟΚ» οι γιοι της για να εμφανιστεί γυμνή!

Όπως είχε δηλώσει η χυμώδης ξανθιά, οι γιοι της είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους για τη φωτογράφηση του Playboy. Φαίνεται λοιπόν πως εξακολουθούν να είναι… ανοιχτόμυαλοι, αφού στο trailer της νέας της ταινίας η μαμά τους… τα πετάει όλα για τις ανάγκες του ρόλου της.
Pamela Anderson
Η ταινία The People Garden έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητων Ταινιών του Μπουένος Άιρες και «βγήκε» στους αμερικανικούς κινηματογράφους πριν από δύο μέρες. Αφηγείται την ιστορία της Sweetpea (Dree Hemingway) που ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να χωρίσει με τον rock star φίλο της (François Arnaud), αλλά αρχίζει να υποψιάζεται ότι έχει πεθάνει μετά από την εξαφάνισή του σε ένα μυστηριώδες δάσος.

 tribune.gr