Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ./ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ......ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
.
ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ"ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ Ή ΚΑΡΑΖΙΤΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΡΟΥΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΠΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ. ΟΥΤΕ Ο ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΣ ΤΕΙΛΟΡ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ.

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΑΛΛΑ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΗΘΙΚΑ-ΝΟΜΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

1)Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΜΠΟΙΝΓΚ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ. Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ...ΘΑ ΟΞΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....(ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΑΚΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ).

2)Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014.ΜΟΝΟ Η ΜΟΣΧΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.

3)ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΥΧΑΝΣΚ ΚΑΙ ΝΤΟΝΕΤΣΚ., ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

4)ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΚΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΟΜΒΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΛΠ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΥΡΙΑ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.....ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ....ΗΔΗ 24 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ....

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ.(ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....)...
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, 5 ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩ.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ....ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ 4 ΚΡΑΤΗ/ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΑΥΤΑ.