Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Άγριος “κόφτης” στις τουρκικές ΕΔ! Δείτε τα επίσημα στοιχεία για το πόσο μειώθηκαν οι ανώτατοι

turkish_armyTo Γενικό Επιτελείο των τουρκικών ΕΔ  ανακοίνωσε τα αριθμητικά δεδομένα του προσωπικού για τον μήνα Σεπτέμβριο.
Είναι το πρώτο δελτίο που δημοσιεύεται μετά την 15η Ιουλίου .Το τελευταίο δελτίο είχε εκδοθεί στις 07 Ιουλίου . Έκτοτε κυριάρχησε το κυνηγητό και οι φυλακίσεις των στελεχών, που καιρός για δελτία.


Το νέο δελτίο λοιπόν έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, συγκριτικά με το αντίστοιχο του Ιουλίου, όπως:
  • Έπεσε «κόφτης» στον αριθμό των Ανωτάτων Αξιωματικών (από το βαθμό του Ταξιάρχου και πάνω) με αποτέλεσμα από 325 τον Ιούλιο να έχουν μείνει μόλις 206). Αλήθεια, να συγκρίνουμε τον αριθμό αυτό με τον αντίστοιχο ελληνικό ; Προτού συγκρίνετε σκεφτείτε ότι οι 206 Τούρκοι Ανώτατοι αντιστοιχούν σε στρατό 400.000 περίπου.
  • Σημαντικές μειώσεις  και στον αριθμό των υπολοίπων Αξιωματικών με αποτέλεσμα από 32.189 τον Ιούλιο να έχουν μείνει μόλις 29.946.
  • Πλέον δεν αναφέρονται στοιχεία για την Στρατοχωροφυλακή και την Διοίκηση Ασφαλείας Ακτών, καθόσον πέρασαν υπό τον πλήρη έλεγχο του Υπουργείου Εσωτερικών.
  • Τέλος, έπεσε «κόφτης» και στο πολιτικό προσωπικό που απασχολείται στις δομές των ΤΕΔ, αφού από 47.315 τον Ιούλιο παρέμειναν στις θέσεις τους 40.519 υπάλληλοι.
tourkia_ed
        ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
tourkia_edhttp://www.militaire.gr