Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!Τα Ελληνικά κανάλια «έθαψαν» τη Σύνοδο του Νότου «υπακούοντας» σε Μέρκελ και Σόιμπλε!!!!

Τα κανάλια «έθαψαν» τη Σύνοδο του Νότου «υπακούοντας» σε Μέρκελ και Σόιμπλε
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας
Ακούστε πώς έχουν τα πράγματα: Αποφασίζεται να συγκροτηθεί η Συμμαχία του Νότου. Είναι μέσα όλοι.
Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα.
Αποφασίζεται η πρώτη Σύνοδος Κορυφής του Νότου να γίνει στην Αθήνα.
Το Βερολίνο παθαίνει πανικό, οι γερμανικές εφημερίδες γράφουν στη Μέρκελ ότι πρέπει να «φοβάται» τον Τσίπρα, ο Σόιμπλε χάνει την ψυχραιμία του κι αποκαλεί τους ηγέτες του Νότου εμμέσως πλην σαφώς «βλάκες», σχόλιο που άρεσε πολύ και στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η εγχώρια γερμανόφιλη διαπλοκή πώς αντιδρά;
«Θάβει» την είδηση.
Πρώτη είδηση παγκοσμίως, κάνουν δηλώσεις Ολάντ και Ρέντσι (οι «αντίλαλοι» της Ουάσιγκτον), εδώ σαν να μην τρέχει τίποτα μεταδίδουν τις γνωστές ελαφρότητες που μεταδίδουν.
Ως πιστά σκυλάκια των γερμανικών αφεντικών τους. Εξάλλου τους υπηρετούν πειθήνια από την αρχή της κρίσης, όλοι το γνωρίζουμε.
Βγαίνει η κυβέρνηση τους καταγγέλλει, απαντά η ΝΔ ότι είναι «ντροπή για τη Δημοκρατία» που η κυβέρνηση κατέκρινε τα κανάλια.
Δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία θεωρεί «δημοκρατία» συμπεριφορές που φλερτάρουν με την εθνική μειοδοσία (για να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους) και αποκαλεί «ντροπή» που η κυβέρνηση τόλμησε να καταγγείλει το «δημοκρατικό» (το ποιο;) δικαίωμα των καναλιών στο «θάψιμο» μιας παγκόσμια πρώτης είδησης που εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά ενοχλεί το Βερολίνο.
Με μια φράση, για να τελειώνουμε: Μια φορά Γερμανοτσολιάδες, πάντα γερμανοτσολιάδες.
Υ.Γ.: Να σημειωθεί ότι δεν έθαψαν μόνο τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών του Ευρωπαϊκού Νότου στην Αθήνα, έθαψαν και τη Διάσκεψη της Ρόδου (8-9 Σεπτεμβρίου) στην οποία συμμετείχαν Υπουργοί Εξωτερικών και κορυφαίοι διπλωμάτες από χώρες των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της βόρειας Αφρικής, ύστερα από πρωτοβουλία του Νίκου Κοτζιά. [διαβάστε εδώ].
Υ.Γ.2: Χαρακτηριστικό και το σχόλιο στο Twitter του φερόμενου ως λογαριασμού της εκπομπής Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη:
«Δηλαδή έξι τύποι μαζεύτηκαν στην Αθήνα να πουν στους Γερμανούς τι να κάνουν τα λεφτά τους», έγραψε.
anatropi_mega