Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ./ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ , ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ 4 ΜΑΖΙΚΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΣΤΙΣ 27 ΚΑΙ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

2)ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

3)ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΝ 351.000 ΑΝΔΡΕΣ. ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 206 ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ /ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΛΑΔΟΥΣ. 29.946 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ. 67646 ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΛΑΔΟΥΣ.15.888 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, 48.879 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΛΠ. ΟΙ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 188611. ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 46% ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ 54% ΚΛΗΡΩΤΟΙ.

4)ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2016 ΕΧΟΥΜΕ 38% ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ 8% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΗΤΑΝ 32451./ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ-ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ , ΕΝΩ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ , ΕΓΙΝΑΝ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ 27 ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ 7 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ.

5)ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 77% ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ(ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΛΠ).

6)ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ 321 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 240 ΕΙΝΑΙ F-16. ΕΙΧΕ 600 ΠΙΛΟΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ 280. ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300-310 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΙΧΕ 2 ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΑΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΤΩΡΑ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 0.8%. ΣΕ ΒΑΘΜΟ 91% ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ(24 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ...).

7)ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΜΕΣΑ(ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΓΟΙ Ή ΑΝΤΙΣΜΗΝΑΡΧΟΙ). ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΩΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΑΠΟ 15 ΣΤΑ 18 ΧΡΟΝΙΙΑ. ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. 

8)ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ. ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ 10Η ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΑΝΚΕΡ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ. ΕΧΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ 30 ΠΙΛΟΤΟΙ ΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΙΝΤΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΙΟΥΒΕΡΤΙΛΙΚ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ.

9)20 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΠΑΥΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΗΣΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΕΡΖΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟ ). ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ Ή ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ(ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)

10)ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΑΤΤΑΛΕΙΑ-ΝΤΕΝΙΖΛΙ-ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ Ο "ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΣ" ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΕΜΕΛ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΝΤΟΥΜΝΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ (ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟ ΤΡΙΟ).. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ(ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΤΟ "ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΙ" ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

11)ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΕΝΑ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΟΚΗ.ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΘΙΓΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ....

12)ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ . ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ. ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ). ΜΕΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ(ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ).ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ. /ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ -ΒΑΘΜΟΥΣ-ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ.(ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ) ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ(ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ) ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗΣ ΠΙΛΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. 


13)ΣΗΜΕΙΩΝΩ-ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ-ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ 6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΑΜΥΝΑΣ(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ), ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΚΛΠ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ F-35 ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ/ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΕ 12 ΧΩΡΕΣ. ΔΥΤΙΚΕΣ-ΑΡΑΒΙΚΕΣ.