Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτές είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας! Ο ΥΕΘΑ τίμησε τους σωτήρες των πιλότων μας!!kammenos_zmak
Αυτές είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.Στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων απεικονίζεται η πραγματικότητα…Στους αφανείς ήρωες που περνούν δίπλα σας χωρίς στολή και γαλόνια.Που όταν όμως τα φορούν ξέρουν πως να τα τιμούν.

metallio
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, απένειμε το Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως σε προσωπικό της Ζ ΜΑΚ «διότι με την άμεση, αποφασιστική και αποτελεσματική επέμβαση του συνέβαλε στον απεγκλωβισμό του χειριστή του ελικοπτέρου ΑΗ-64D, το οποίο κατέπεσε στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της ΤΑΜΣ «ΣΑΡΙΣΑ-16» πλησίον της ακτής Βρασνών στις 20 Σεπτεμβρίου 2016».
2-2
 apostolakis
Τα μετάλλια επιδόθηκαν στον ΕΠΟΠ Λοχία Γεώργιο Σαπρανίδη, τον ΕΠΟΠ Λοχία Αθανάσιο Χριστοδουλάκο και τον ΕΠΟΠ Λοχία Σταύρο Τζαβαριάν.
tellidis
 kammenos_zmak1
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε τα εξής: «Θέλω να σας συγχαρώ για την εξαιρετική πράξη σας. Η ανταπόκρισή σας, με δική σας πρωτοβουλία και με βάση την εκπαίδευσή σας, να σώσετε τους πιλότους, είναι ένα παράδειγμα της ετοιμότητας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της εκπαίδευσής σας. Θερμά συγχαρητήρια, αποτελείτε παράδειγμα για όλους μας».
militaite.gr