Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τα λύματα της Κατοχής !!

Οι πόλεμοι δεν γίνονται για το χρήμα. Ούτε για το πετρέλαιο και τις λοιπές πρώτες ύλες. Αυτά έπονται στην ιεράρχηση όσων αποφασίζουν την έναρξη του πυρός. Οι πόλεμοι γίνονται μόνο για τρεις λόγους: επιβίωση, ελευθερία, κυριαρχία.Η επιδίωξη της απόκτησης ή της διεύρυνσης των τριών αξιών είναι σύμφυτη στο ανθρώπινο είδος και γι' αυτές δαπανάται τόσος κάματος, εκλύεται τόση ενέργεια και χύνεται αίμα αθώων. Από τούτες τις τρεις αξίες μόνο η μία συνδέεται με το υλικό μέρος του βίου: η επιβίωση. Οι άλλες δύο (ελευθερία και κυριαρχία) αφορούν κυρίως το πνεύμα.

Η Κατοχή του Μνημονίου δεν επιβλήθηκε στην Ελλάδα μόνο για τα χρήματα και τα ακίνητα. Αυτά θα μπορούσαν, όμως, να τα πάρουν και με άλλους τρόπους οι ξένοι επικυρίαρχοι. Η μνημονιακή προδοσία έγινε για να εκχωρηθεί η κυριαρχία και για να αναιρεθεί η ελευθερία των Ελλήνων - ας μην ξεχνάμε ότι ο εθνικός μας ύμνος προς την ελευθερία αναπέμπεται.

Το ελληνικό πνεύμα, διαχρονικά, είναι ο κεντρικός στόχος των εχθρών του Γένους μας.
Αυτό θέλουν να κάμψουν, να υποτάξουν, να ελέγξουν και να τσακίσουν.
Αυτό έχει εμποδίσει την κατρακύλα της ανθρωπότητας στη βαρβαρότητα της λατρείας της ύλης.
Αυτό πλήττεται και από τους αντιπάλους του Ελληνισμού και από τους ελληνόφωνους πράκτορές τους.

Οπως γράψαμε, οι Αθηναίοι πλέον ζουν με ψυχοφάρμακα. Αυτό απέδειξε έρευνα που δημοσιεύτηκε στην έγκυρη επιστημονική επιθεώρηση «Environmental Science and Technology».

Στο σχετικό άρθρο αναφερόταν ότι «έπειτα από ανάλυση των αστικών λυμάτων, αποκαλύπτεται ότι την τελευταία πενταετία όλο και αυξάνονται τα κρούσματα κατάθλιψης, με αποτέλεσμα να έχει εκτοξευτεί η χρήση αντιψυχωσικών, αγχολυτικών και αντικαταθλιπτικών φαρμάκων! Οι μετρήσεις δείχνουν ανοδική τάση και στη χρήση ορισμένων ναρκωτικών, όπως οι μεθαμφεταμίνες και το ecstasy».

Αυτά, μάλλον, θέλει να αποφύγει ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, ο οποίος είπε σε συνέντευξή του ότι η χώρα του «κουράστηκε να λαμβάνει κατάλογο με υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθεί».

Πηγή "Δημοκρατία"