Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ/5ηAFW AVIATION DEVELOPMENT CONFERENCE 13-9-2016/ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1) ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ. ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ. ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ. ΟΥΣΙΑΣ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ. ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ-ΣΠΟΝΣΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

2)ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΛΩΝΤΑΣ 2-3 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ-ΝΕΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ 4ΗΣ ΠΡΟΣ 5ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑ.

3)ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ. ΕΙΧΕ 3 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΠ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΠΧ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 29 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ . ΠΤΗΣΗ ΜΗ 370. ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟ. ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ LESSONS LEARNED ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. (ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΜΠΟΙΝΓΚ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ)

4)ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ/DRONES ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ISIS. ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ BETWEEN THREATS AND WAR. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΚΑΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ. ΚΑΤΑ ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ.


5)Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. 

6)ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ.

7)ΝΑ ΠΡΑΓΜΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ή ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ "Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ-ΜΕΤΑΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ". ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΡΑΞΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ Β61-ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.

8)ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ BOEING MH-17 ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ.

9)ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΝΑΤΟΙΚΩΝ-ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΔΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ....

10)ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, Η ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ. ΚΛΠ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ.