Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ξυλοκόπησαν τζιχαντίστρια – βασανίστρια του ISIS στη Μοσούλη

Ξυλοκόπησαν τζιχαντίστρια – βασανίστρια του ISIS στη Μοσούλη
Πληθαίνουν τα περιστατικά «ανταρσίας» προς το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην κατεχόμενη Μοσούλη.
Σύμφωνα με το ιρακινό Sumaria News, άγνωστοι επιτέθηκαν σε μια τζιχαντίστρια – βασανίστρια μέλος του ISIS, διαβόητη επειδή τιμωρούσε σκληρά τις γυναίκες που δεν ακολουθούσαν τους κανόνες του «χαλιφάτου» σπάζοντάς τους τα δόντια.

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, ομάδα αγνώστων έστησε καρτέρι στην Ουμ Χανάν, την έπιασαν, την ξυλοκόπησαν και της έσπασαν όλα τα δόντια για αντίποινα.
Η Ουμ Χανάν είναι μέλος της «θρησκευτικής αστυνομίας» της οργάνωσης.
Περιπολούσε στους δρόμους της Μοσούλης και όποια γυναίκα θεωρούσε ότι δεν ήταν σωστά ντυμένη τη συνελάμβανε και της έσπαγε επί τόπου τα δόντια.
Το περιστατικό ξυλοδαρμού της αποδεικνύει, γράφει το ιρακινό Μέσο, ότι οι κάτοικοι της Μοσούλης έχουν πάψει να φοβούνται την οργάνωση και είναι ξεκάθαρο μήνυμα ότι το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει μέλλον στην περιοχή.
Η γυναικεία τζιχαντιστική Ταξιαρχία Αλ Χάνσα δημιουργήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος για να αστυνομεύει τις γυναίκες στις κατεχόμενες περιοχές.
Κανόνες όπως η πλήρης κάλυψη των γυναικών και η απαραίτητη συνοδεία τους από άνδρα συγγενή στον δρόμο, η Αλ Χάνσα φροντίζει να τηρούνται απαρεγκλίτως. Οι παραβάτριες τιμωρούνται σκληρά.
Έχουμε κατά καιρούς μεταδώσει περιστατικά ξυλοδαρμών σε δημόσιους χώρους, βασανιστήρια σε μπουντρούμια, μέχρι και ακρωτηριασμούς γυναικών επειδή δεν ήταν ντυμένες σύμφωνα προς τις ενδυματολογικές εντολές της Σαρία (θρησκευτικός νόμος).
Πολλές ξένες τζιχαντίστριες εντάχθηκαν στην Αλ Χάνσα, ως πιο φανατικές άρα και «κατάλληλες».

 tribune.gr