Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

TOΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/6-9-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ AKP ΜΕΧΝΤΙ ΕΚΕΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΖΙΚΑ!!!

2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ/ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.


3)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΠΛΗΤΤΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

4)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΔΥΣΗΣ-ΑΡΑΒΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
5)ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ, Η ΕΕ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ, Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ, Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ. ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ.


6)ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΚΙΝΤΖΙ /ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΙΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

7)ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 F-16 ΤΩΝ ΣΜΗΝΑΡΧΙΩΝ 141-142-143 ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ-ΜΕΡΤΖΙΦΟΝ ΚΑΙ ΙΚΟΝΙΟ.

8)Η ΒΑΣΗ ΑΚΙΝΤΖΙ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

9)ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΝΧΑΝΙΑΣ.

10)ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ "ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ."..
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΙΟΝΡΑ.!!..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ , ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 31%.