Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

TOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΤΟΜΑΡΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ/AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ .

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Με ενημέρωσε ο φίλος και γνωστός και καταξιωμένος  αναλυτής (εντός και εκτός Ελλάδος) Θανάσης Δρούγος ότι πολλοί άνθρωποι/FB φίλοι του τον ρωτούν αν θα βγω στα κανάλια για να δώσω απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τους 8 Τούρκους εντολείς μου που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

Εγώ ενεργώ όπως μου ζητούν οι 8 εντολείς μου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, επειδή ο Ερντογάν έχει εκδικηθεί άσχημα τις οικογένειες τους, μου έχουν ζητήσει να μην αναφέρομαι ΚΑΘΟΛΟΥ στις οικογένειες τους.Τους έχουν συμβεί ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ πράγματα...Μιλάω και με τις περισσοτερες συζύγους των και άλλους συγγενείς γιατί μιλάω Τουρκικά.

Ρωτάτε αν οι *8* είναι αθώοι, εγώ πώς ανέλαβα την υπόθεση, αν έχω προστασία, τι κάνουν οι οικογένειες τους,πώς ζουν οικονομικά...γενικώς υπάρχει θετικό ενδιαφέρον από τον κόσμο.
Κάποιοι βέβαια είπατε να τους κάνουμε πακέτο και να τους στείλουμε πίσω...

Θα ήθελα να σας πω ότι μεταβιβάζω σε κάθε ευκαιρία το θερμό ενδιαφέρον των Ελλήνων έτσι όπως το εισπράττω και εγώ καθημερινά από τον απλό κόσμο και οι *8* συγκινούνται κάθε φορά!!.....Είναι νέοι άνθρωποι , κάτω των 40 και πολύ καλά και πειθαρχημένα άτομα .
Θέλουν να ακουν τι ρωτάτε γιατί τους κάνετε να ελπίζουν και να χαμογελούν ότι υπάρχει ελπίδα και ότι θα τους δώσουμε άσυλο.
Αν τους επιστρέψουμε, είναι 100% ΒΕΒΑΙΟ ότι θα τους σκοτώσει ο Ερντογάν!! Τους έχει στοχοποίησει μετά τον Φετουλάχ Γκιουλέν ώστε να ανορθωθεί το γόητρο του ανάμεσα στους Ισλαμίστες.

Οπότε ....θέστε τις ερωτήσεις σας κάτω από αυτό το ποστ,καθώς και τα μηνύματα σας προς αυτούς, ώστε να τους τα μεταβιβάσω και να απαντήσω σε όσα με αφορούν και σε όσα μπορώ.
Μιλάω καθημερινά μαζί τους.