Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-1/ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-A /15-10-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ ΕΜΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ SKY ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ...
..
2)Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΩΝ ΑΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ. ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ. ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΕ ΩΚΕΑΝΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ.

3)ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ....ΜΠΟΡΕΙ 1-2 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΟΙ "ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΥΚΝΗ ΟΜΙΧΛΗ....

4)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ(ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙ....ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ, ΕΚΤΡΕΨΟΥΝ Ή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ. ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ.Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ....ΑΛΛΟΥ.

5)ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ-ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.