Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ-1/ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ./ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ... .

..
.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ/ΔΥΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ/ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.. ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ....

2)ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ(ΑΣΑΝΤ) ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΕΕΙΣ, ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ....Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΚΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΣΕΤΣΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΓΚΡΟΖΝΙ 1999/Β ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΣ' ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΧΑΡ-1984 ΚΑΙ ΧΕΡΑΤ-1986. ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ. ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΧΜΟΥΤ ΓΚΑΡΕΕΦ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΠΟΡΙΣ ΓΚΡΟΜΩΦ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ/1965-1968. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ROBERT PAPE/BOMBING TO WIN.. ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ "ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ" ...ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΝΙΚΕΣ...."

3)ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ" ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΙΛΕΙ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΖΩΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ , ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΤΖΩΝ ΡΙΤΣΑΡΣΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΤΕΡ ΧΑΜ.....ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ"ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΥ ΠΑΜΕ....". ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ" ΑΠΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ.

4)ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ . Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΡΙΩΡΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ(ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΒΑΗ(ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΧΙΚΑΜ) ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΔΡΕΥΣΕ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ/ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ). ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΤΙΠΟΤΑ ..) Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΙΚ ΓΚΑΡΕΤ, ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΝΕΓΚΑΝ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΧΑΡΙΝΓΚΤΟΝ. /ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΕΜΠΟΛΚΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ SHAW/ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ , ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΑ-ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ. /ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΧΘΕΙ. ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΟΡΙΚΩΝ-ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΙΟΙΧΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,.