Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/Α-1/31-10-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΚΕΜΑΛΙΣΤΩΝ ΚΙΛΙΤΖΑΡΟΓΛΟΥ. ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΔΡΙΜΥΤΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΜΠΑΑΘΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜΙΚΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

2)ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ HDP ΝΤΙΜΙΤΡΑΣ.

3)ΣΤΟ ΕΞΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ. ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΧΕΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!!ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ.

4)ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ.

5)ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΧΘΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ!!!

6)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

7)ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ AKP ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ 14 ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ.

8)ΝΕΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 93 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

9)Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1984 , ΕΝΩ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ 2004.

10)Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ 250 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ!!!

11)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΣΕ 52 ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΙΣΧΥΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ. ΣΕ 102 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. ΕΝΩ 34 ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.

12)ΤΟΥΡΚΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΙΣ 2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.