Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ/19-10-2016


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ DEBATE ΑΠΟΨΕ ΜΕΤΑΞΥ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΕΒΑΔΑ.(ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΧΑΧΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ CSI -ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ!!!)

2)ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ. Ο ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...

3)ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ 2008 ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ/ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ.

4)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΕΣ /ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΛΑΣΚΑ, Η ΓΙΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΞΑΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

5)Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΡΙΖΟΝΑ-ΜΙΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

6)ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ FOX ΚΡΙΣ ΟΥΑΛΑΣ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ-ΙΡΑΚ-ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

7)ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΒΑΛΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ.

8)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΧΙΛΑΡΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ WIKILEAKS ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ, ΕΝΩ ΡΩΣΟΙ HACKERS ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ EMAIL ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ...

9)ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΑΣ-ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ.

10)ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΣ. ΚΟΥΡΔΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΔΥΣΧΕΡΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΟ-ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ.

11)ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 17.000 ΙΡΑΚΙΝΟΙ(ΠΟΛΛΟΙ ΣΙΤΕΣ), ΚΑΠΟΥ 9000 ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ , ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 6200 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ(ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 42 -46 ΧΩΡΕΣ).

12)ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

13)ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΟΤΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

14)ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΜΟΝΟ 120 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ....

15)ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ....ΚΥΡΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ. ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΑ.

16)ΜΙΚΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ-ΑΣΣΣΥΡΙΩΝ-ΧΑΛΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΖΙΝΤΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ.