Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (24/10) ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, FM 90,1 ΣΤΙΣ 22.10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANALYSTSFORCHANGE. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ      2016  ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ    90,1 FM  KAI  ΩΡΑ  22.10-24.00  ,   ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  ΜΑΖΑΡΑΚΗ "Ο ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ" ,  ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ   www.analystsforchange.org   ΚΑΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, Ο  ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ   ΑΝΑΛΥΟΥΝ  ΜΑΖΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

ΕΤΣΙ  ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΟΥ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ , ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ   Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο  ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ  ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.  Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ   ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ,  ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ  ΔΕ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΙΣ 22.10 ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 90,1 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ  ΒΡΑΔΥΑ.