Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ/ΑΛΒΑΝΙΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ...ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ.../B MEΡΟΣ../ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90 ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ , ΉΤΟΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ(ΤΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ,ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ, ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ , ΣΤΟ ΕΠΤΑΧΩΡΙ, ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΟΡΑΧΗ ΚΛΠ). Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ(ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ), ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ. ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ.

2)Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 8000 ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΠΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟΤΕ , ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1941 ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ/ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ(ΜΕΣΩ ΑΞΙΟΥ-ΓΕΥΓΕΛΗΣ) ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΑ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ , ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ.

3)Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΣ/ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ 16 ΣΗΜΕΙΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΦΟΒΙΑ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΘΥΜΟΝΤΟΥΣΑΝ....ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, (ΓΕΩΡΓΙΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑ).ΤΟ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ/ΤΑΞΗΣ 70 ΤΗΣ ΣΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ ΖΩΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ.

4)ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΥ ΕΚΤΑΣΙΑΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ/ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ 731 , ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ-ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1941 ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΤΗΚΕ Η ΣΦΟΔΡΗ ΕΑΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΤΣΕ. ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΕΚΤΟΤΕ ΕΚΚΡΕΜΕΙ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΒΕΡΤ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΣΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ!!!

5)ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ /ΔΙΣ/ΓΕΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΑΥ/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΟΥΔΑΚΗ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ) , ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 14-15 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΣ/ΓΕΣ.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Β ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΑ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΡΟΥΣΑΚΗ,(ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ...ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.


6)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ FORA. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ 1997 ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΦΥΛΑΞΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΕΙ. ΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΒΑΘΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΘΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ /ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ /ΚΑΤΟΧΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ, ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ. ΚΟΡΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΥΤΣΑΣ. ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ. Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ(ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ). ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΕΡΙΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕ....
ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ/ΡΩΜΗ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΕΙΠΑ'ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ. ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΙΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΒΟΡΕΙΑΣ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΚΑΛΩΣ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΥΟ ΓΕΝΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΦΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ". ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΙΞΕΙ/ΠΙΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΛΙΚΟ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.