Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 


1)ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ.ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΠΟΥΣ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...

2)ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. /


3)Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ....ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ...ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ. ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ, ΣΕΞΙΣΤΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΩ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

4)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ-ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΕΚΕΙ-ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ , ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ , ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ(ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2004). ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

5)ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΑΝΤΕΡΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΒΕΡΜΟΝΤ. ΑΡΑ ΔΙΑΚΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ . ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΤΕ. 

6)ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΤΕ /ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟ ΜΟΝΙΚΑ-GATE(ΑΝ Ο ΜΠΙΛ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ /ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ/ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ). ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΡΥΨΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ -ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ /ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΛΟΓΩΝ- ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ.ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΑΝ ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.
..
7)ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ 4 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΙΜ ΚΕΙΝ ΜΕ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΕ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ