Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ:

1)ΚΥΠΡΙΑΚΟ. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΡΙΑΚΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

2)ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ_ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ -ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΗ ΕΡΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΣΕΛΙΔΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΙΚΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ....

3)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ BREXIT/ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΙ " ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗ...../ΚΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ.....ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ 3 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ(ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ) ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...(ΚΑΙ ΟΙ 3 ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....)

4)Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ....ΚΛΠ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Ο ΤΖΑΚ ΛΙΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ "ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ". ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ..
...
5)ΤΩΡΑ . Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ/ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ . ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΓΚΑΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ....ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ....