Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

ΡΩΣΙΚΟ ΒΕΤΟ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 1) XEIΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ.
ΜΕΣΩ ΕΜΑIL ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΓΑΛΛΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΑΝΤ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ.


2)ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ/2 ΣΕΛΙΔΩΝ/ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΖΩΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

3)ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΕΤΟ, ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΝΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝΤΑ ΦΙΛΟΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΝΤΟΥΡΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 48ΩΡΟ.

4)ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΑΛΛΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΧΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ 9 ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ, Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ, Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ, Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΚΟΛΑ Ή ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.(ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ)

5)ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΥΠΕΞ, ΕΝΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΞ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ 11 ΧΩΡΕΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΥΠΕΞ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ.

6) ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΒΕΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.