Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 


EIΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!Ι ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑΙ.ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΒΛΕΠΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ . ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΟΥΗΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ. ΕΚΕΙ ΝΑΙ.

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΡΩΣΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝΟΦΙΛΙΑΣ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΕΣΒΗ ΜΑΣ(ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ) ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΡΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ"ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ" (ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ)/ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ) ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΚΛΙΚΣ./ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ. ΣΤΟ SITE MΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ-ΣΕΛΙΓΕΣ ΤΟΥ FB. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΡΕΛΛΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ....ΣΤΟ SITE MAΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ.ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑ 12 ΩΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE KAI TO FACEBOOK ( ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ)ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ. ΝΑ ΠΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ....ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.


ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.....