Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

“Μόνο υπερηφάνεια”! Η “εικόνα” των ΕΔ από τη Θεσσαλονίκη μέσα από τις φωτογραφίες του ΓΕΕΘΑ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ!!!!

simaies

To τριήμερο των επετειακών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου τα τελευταία χρόνια της κρίσης έχει λάβει και διαστάσεις “εθνικής ψυχοθεραπείας”.Μέσα στο κλίμα εθνικής μιζέριας και εσωστρέφειας που τα τελευταία έξι χρόνια έχει “καταπλακώσει” τη χώρα, οι αναμνήσεις του Έπους του 40 και τα μηνύματα που εκπέμπονται απ΄ αυτό είναι ένα είδος ψυχολογικής υποστήριξης…Τα καταφέραμε τότε ,γιατί όχι τώρα είναι η σκέψη που δίνει λίγο κουράγιο…Μεγάλη συζήτηση γιατί δεν λέμε να πάρουμε μπροστά τώρα και να τραβήξουμε μπροστά.

Οι ΕΔ και φέτος ,προκάλεσαν ένα αίσθημα που μας λείπει.Αίσθημα υπερηφάνειας.Παρά τις γνωστές επιπτώσεις της κρίσης έδειξαν στη Θεσσαλονίκη μια εικόνα που καθησυχάζει τους πολίτες.Κάτι στη χώρα εξακολουθεί να λειτουργεί.Δεν χρειαζόταν η παρέλαση για να το καταλάβουμε.Η υπόθεση του προσφυγικού είναι η τελευταία που μας το ‘χει αποδείξει.Δείτε τι γίνεται στη Γαλλία με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και θα καταλάβετε τι εννοούμε.
Οι φωτογραφίες της παρέλασης είναι από το ΓΕΕΘΑ.Και μεταδίδουν αυτή την εικόνα υπερηφάνειας για τις ΕΔ.
m113
leopard
leopard
parelasi
parelasi
alexiptotistes
alexiptotistes
arxigoi
parelasi
img_1392
f16
f16
img_8119
agima
agima
agima