Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Ο Κοντομηνάς «μπούκαρε» στο πλατό της Μενεγάκη και «έκλαιγε» δήθεν για τη σύνταξή του. Μάλλον με άκομψο χιούμορ (βίντεο)!!

Ο Κοντομηνάς «μπούκαρε» στο πλατό της Μενεγάκη και «έκλαιγε» για τη σύνταξή του (βίντεο)
Σε μία αν μη τι άλλο ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε ο ισχυρός άνδρας του καναλιού της Κάντζας, Δημήτρης Κοντομηνάς, σε μία προσπάθεια να περάσει τα μηνύματά του για τις τηλεοπτικές άδειες και στο κοινό των τηλεθεατών της πρωινής ζώνης.

Κλιμακώνοντας την πολεμική μετά την αδυναμία του να πάρει τηλεοπτική άδεια ο Δημήτρης Κοντομηνάς προχώρησε σε ένα… show, εισβάλλοντας στο πλατό την ώρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, προκαλώντας μάλιστα δήθεν σοκ στην παρουσιάστρια.
Αφού την αγκάλιασε και χαιρέτησε τους εργαζόμενους μπρος και πίσω από τις κάμερες, πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες, την προσφορά που όπως λέει είχε ο ίδιος για τον ALPHA, τους δημοσιογράφους του καναλιού, την κυβέρνηση αλλά και το μέλλον του «σπιτιού του», όπως χαρακτήρισε το κανάλι.
Αστειευόμενος με άκομψο ομολογουμένως τρόπο, έφτασε στο σημείο – ο Δημήτρης Κοντομηνάς επαναλαμβάνουμε – να τονίζει πως πήγε για να φάει, αφού όπως είπε η κυβέρνηση του έκοψε τη σύνταξη και πλέον παίρνει δύο κατοστάρικα…

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:tribune.gr