Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

"Πυρά" του D. Trump εναντίον της M. Obama

Image result for trump vs michelle obama

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Donald Trump καταφέρθηκε απόψε εναντίον της συζύγου του Αμερικανού προέδρου Barack Obama, μίας από τις πλέον δημοφιλείς συμμάχους της αντιπάλου του Hillary Clinton, στην οποία μέχρι σήμερα δεν είχε αναφερθεί.

Αφού εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του προέδρου Barack Obama, ο μεγιστάνας των ακινήτων επιτέθηκε φραστικά, κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στο Φλέτσερ της Βόρειας Καρολίνας, στην «σύζυγό του» λέγοντας χαρακτηριστικά: «το μόνο που θέλει είναι να κάνει εκστρατείες».
«Βλέπω ότι εκείνη αγαπάει πολύ την Hillary. Όμως η ίδια δεν ήταν που είπε ότι εάν δεν είστε ικανοί να φροντίζετε το νοικοκυριό σας… δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με τον Λευκό Οίκο ή την χώρα;» διερωτήθηκε ο Donald Trump, αναφερόμενος στις «περιπέτειες» του Bill Clinton πριν και κατά τη διάρκεια της θητείας του στον προεδρικό θώκο.
«Κανείς δεν μιλάει για αυτό» πρόσθεσε.
Η Michelle Obama, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της στις προκριματικές του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2008, είχε επισημάνει σε ομιλία της στο Σικάγο:
«Μία από τις σημαντικές διαστάσεις αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι να βρούμε ένα παράδειγμα για την οικογένεια. Και εγώ πιστεύω ότι εάν κάποιος δεν είναι ικανός να διαχειρίζεται το δικό του σπίτι, μετά βεβαιότητας δεν μπορεί να διαχειριστεί τον Λευκό Οίκο».
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εκφώνησε μια ομιλία την 13η Οκτωβρίου, στην οποία στηλίτευε την προσωπικότητα και την συμπεριφορά του Donald Trump, ειδικά απέναντι στις γυναίκες.
AdTech Ad
«Θα είμαι ευχαριστημένος με την υποψηφιότητά μου, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος»
Την ίδια ώρα ο δισεκατομμυριούχος από τη Νέα Υόρκη επισήμανε από τη Βόρεια Καρολίνα ότι «εάν νικήσει, χάσει ή έρθει σε ισοπαλία», θα είναι ευχαριστημένος διότι τα έδωσε όλα στη μάχη για τον Λευκό Οίκο, μια δήλωση με την οποία δείχνει να απομακρύνεται από την άρνησή του να δεσμευτεί ότι θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα της 8ης Νοεμβρίου.
Ο Donald Trump τόνισε ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να νιώσει τύψεις για το αν θα μπορούσε ενδεχομένως να εργαστεί περισσότερο για να νικήσει τις εκλογές και προέτρεψε επιπλέον τους υποστηρικτές του να προσέλθουν στις κάλπες μαζικά με στόχο να νικήσει την αντίπαλό του, την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Hillary Clinton.
«Κερδίσω, χάσω, έρθω σε ισοπαλία – και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εάν οι πολίτες πάνε να ψηφίσουν θα κερδίσουμε – εγώ θα είμαι ευτυχισμένος με τον εαυτό μου. Όπως πάντα λέω, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι εάν έκανα άλλη μια συγκέντρωση, θα είχα κερδίσει τη Βόρεια Καρολίνα» τόνισε ο Trump.
«Δεν θέλω να κοιτάζω πίσω, δεν θέλω ποτέ να το λέω αυτό για εμένα. Πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να τους βγάλουμε όλους εκεί έξω» δήλωσε στην προεκλογική συγκέντρωση στο Φλέτσερ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ