Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-1/ΔΙΕΘΝΗ-1/ΚΑΘΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ./ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ISIS ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ-ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ-ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΟΧΥΡΩΘΟΥΝ, ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΧΕΡΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

2)Η ΜΟΣΟΥΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 27 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ISIS ΕΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 5500 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΛΠ ΣΤΟΝ ΙΤΡΑΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ.

3)ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΙΙΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙΡΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΚΟΥΡΔΟΥΣ-ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-Σ.ΑΡΑΒΙΑ-ΚΑΤΑΡ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΗΑΕ.

4)Η ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ-ΔΥΤΙΚΟ-ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ 600.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ.

5)Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΥ. ΠΕΡΙΠΟΥ 45-50.000 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΤΙΡΙΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΑΨΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.

6)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΡΑΚΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΙΝΕΒΗ.
7)Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΑΣΙΚΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΙΡΑΝΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΙΡΑΚΙΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ.

8)ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ 65 ΣΥΜΜΑΧΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΩΣ INHERENT RESOLVE ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ.

9)ΤΟ ΑΝΤΙ-ΣΙΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ ΚΑΤΑ ΦΙΛΟΙΡΑΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΧΟΥΘΙΣ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΚΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠ ΕΛ ΜΠΑΝΤΕΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΔ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.

10)ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΑΡΙ ΧΑΡΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΝΣΕΝΤ ΜΠΡΟΥΚΣ. /ΦΩΤΟ.