Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ./17-10-2016.22 HMEΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΙΜ ΚΕΙΝ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΙΝΤΙΑΝΑ.

2)ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΗΝΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ, ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.
 
3)ΕΝΩ Ο ΤΡΑΜΠ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ, ΤΟ ΝΙΟΥ ΧΑΜΣΑΙΡ, Η ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΤΟ ΟΧΑΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΑΚΙ, Η ΜΙΝΕΖΟΤΑ, Ξ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΖΩΡΤΖΙΑ. 

4)ΕΝΤΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΑ ΤΙΣ 50 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΕΧΕΙ-ΒΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ-ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

5)ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΡΘΡΩ,. NEW YORK TIMES-THE WASHINGTON POST-THE WALL STREET JOURNAL, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΙΜΕ, ΤΟ NEWSWEEK. KA. ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΤΟΥ 2008 ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ.

6)ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΝΑΤΟ-ΑΜΥΝΑΣ-ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ....ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ....

7)ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ 2008 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ. ΑΠΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΕ ΟΛΑ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΕΗΓΚΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.ΤΟ 1988...

8)ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΧΕΙΣ ΤΩΝ WIKILEAKS ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ.....ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΡΑΣΑΝ . Ή ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ..
..
9)ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.... Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. 

10)ΤΕΛΟΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΜΑΔΩΝ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ-ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ TROLLING ΔEN ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.