Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ/ΑΛΒΑΝΙΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ...ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ.../A MEΡΟΣ..ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟΙ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ.

2)Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90 ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΧΟΤΖΑ-ΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΙ ΜΠΕΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ 40. ΠΟΤΕ. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΤΙΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ -ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΖΩΓΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΕΠΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ-ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ-ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ 6 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑ. . ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΜΠΕΡΙΣΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

3)ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΜΠΕΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΟΣΤΑΚΙ ΚΑΡΟΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 8 ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ.
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΑΡΟΛΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΝΑΝΙΑΣ /ΣΙΓΚΟΥΡΙΜΙ/ ΜΠΑΣΚΙΝ ΓΚΑΖΙΝΤΕΝΤΕ., ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΤΡΕΜΑΝ....ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ...


4)ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ)ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ/ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΡΙΟΥ ΓΡΑΜΜΗΣ/ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΜΟ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ,(ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ-ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑ) ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΩΝ. ΤΟΤΕ Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΛΠ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΓΑΛΛΟΙ-ΒΡΕΤΑΝΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ. ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.

5)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝΑΛΒΑΝΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΖΜΠΕΚΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑ. /ΜΙΛΩ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΤΟΤΕ 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΕΛΘΕΙ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΗΣΙ ΣΑΣΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΑΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΕ ΤΙΡΑΝΑ-ΑΥΛΩΝΑ0ΔΥΡΡΑΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΒΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΖΕ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΜΕ 14 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ . ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΤΟΤΕ CINSOUTH/ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΝΑΠΟΛΙ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ. Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΛΕΙΤΟΝ ΣΜΙΘ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΜΟΝΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ". ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ!!!ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΣΕ 3 ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ./