Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

TOYΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΣΟΥΛΗ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΙΟ ΤΟ ISIS ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

2)ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΙΚΑ.

3)Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ....

4)ΑΝΤΑΡΤΕΣ/ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΛΗ DABIQ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

5)ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΣΑΓΕΝΤ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛ ΜΠΑΜΠ, 29 ΧΙΛ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.

6)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΑΣΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ 3000 ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ.

7)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ['ΝΙΝΟΒΑ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ"

8)ΧΘΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ. ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑΣ-ΚΟΥΡΔΩΝ.

9)7 ΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

10)ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟ ΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΜΗΝΕΣ. ΕΚΡΗΚTΙΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙSIS..