Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

TOYΡΚΙΑ-ΜΟΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 'ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΙΝΕΥΗ'.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΑΝΑ 24ΩΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ. ΑΠΟ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ-ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ 65 ΚΡΑΤΩΝ, ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ INHERENT RESOLVE.

2)ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΗΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , Ο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ.

3)Ο ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΙΙΤΙΚΟΣ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ.

4)ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΑΣΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ.

5)ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΛΗ ΤΑΛΑΦΑΡ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ.

6)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΣΙΙΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΦΑΛΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΡΑΜΑΝΤΙ, ΚΑΤΙ ΠΟ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΩΣ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΩΝ.

7)ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟ-ΙΡΑΝΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.

8)ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΗ, ΤΟΤΕ Η ΜΟΣΟΥΛΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΔΕΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
.
9)ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΠΡΟ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΠ ΤΟ 2013.

10)Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ/ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.