Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ/5-11-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο Δρ Αθανάσιος Ε.Δρούγος
 

1)Ανησυχία στις ΗΠΑ σχετικά με την εξέλιξη της εκλογικής μάχης σε 3 ημέρες.

2)Πολλά ΜΜΕ δεν αποκλειουν εδηλώσεις βίας από ομάδες που πρόσκεινται στον Τραμπ και τα μέλη τους θεωρούν οτι θα υπάρξει νοθεία υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

3)Ηδη εδώ και καιρό ο Τραμπ υποστηρίζει κατι τέτοιο, ενώ τα πράγματα αγριέψαν σε αρκετές πολιτείες χθες βράδυ με την αναφορά αρκετών τηλεοπτικών σταθμών ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει ανοίξει η ψαλίδα υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών (γίνεται λόγος για διαφορά 3-4%).

4)Υποστηρικτές του Τραμπ υπό μορφή πολιτοφυλακής και νεο-Ναζί έχουνε κάνει την εμφάνιση τους σε πολιτείες-κλειδιά όπως στη Νεβάδα, στην Φλόριντα, στην Πενσυλβάνια και στην Βόρεια Καρολίνα, όπου βάσει των πολύ τελευταίων δημοσκοπήσεων η Χίλαρι απέκτησε σταθερό προβάδισμα σε όλες και μάλλον θα τις κερδίσει.

5)Αρκετοί από αυτούς τους πολιτοφύλακες οπλοφορούν και δηλώνουν ότι θα παρακολουθούν ενεργά την ψηφοφορία ειδικών ομάδων όπως οι Ασιάτες, οι Λατίνοι, οι Αφροαμερικανοί ως και στελέχη που συνδεονται με πανίσχυρες ενώσεις γυναικών που έντονα εχουν ταχθεί υπέρ της ΚΙλίντον.

6)Οι πλείστοι εκρόσωποι του Χόλυγουντ με δηλώσεις τους υπέρ των Δημοκαρατικών.

7-Η Μπιγιονσέ στο πλευρό της Χίλαρι.Νέες δηλώσεις της Τζένιφερ Λόπεζ υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

8)Πληροφορίες φέρουν την Σλοβενικής καταγωγής σύζυγο του Τραμπ να εργαζόνταν παράνομα στισ ΗΠΑ ως μοντέλο πριν πάρει την Αμερικανική υπηκοότητα.

9)Φανατικοί υποστηριχτές του Τραμπ έχουνε ετοιμάσει ήδη δικά τους exit polls για να τα δώσουν άμεσα στην δημοσιότητα προκαλώντας σύγχυση σε δημοσιογράφους και ψηφοφόρους αναφορικά με τις τάσεις..

10)Στην κρίσιμη πολιτεία του Οχάιο οι αρχές δήλονουν ότι όποιος εκφοβίαει πολίτη στην ψηφοφορία θα αντιμετωπίσει το νόμο.

11)Ο Τραμπ έχει παραδεχθεί ότι έχουνε συσταθεί ομάδεςπου θα παρακολουθουν την διαδικασία σε εκλογικά τμήματα των 50 πολιτειών.

12)Στο πλευρό του Τραμπ ο γνωστός από τις εκλογες του 2008 αρτηριοσκληρωτικός Ρεπουμπλικάνος Μαικ Μόργκαν γνωστός ως ο "εκφοβιστής".

13)Πάνω από 100 οργανώσεις που πρόσκεινται στο Δημοκρατικό Κόμμα έχουνε συσταθεί για να παρακολουθούν (άοπλες) τα εκλογικά τμήματα σε όλες τις πολιτείες.

14) Ως υποστηρικτές του Τραμπ εμφανίζονται στελέχη της Εθνικοσοσιαλιστικής Κίνησης (που ειναι φιλό-Ναζί) σε αρκετές πολιτείες και ιδίως σε Φλόριντα, Καλιφόρνια, Μίτσιγκαν, Μιζούρι, Ιλλινοι και Γιούτα). Επικεφαλής τους είναι ο γνωστός Νεο-Ναζί και συνδεόμενος με το κόμμα του Πούτιν Μπατς Ούρμπαν.

15)Άλλες ακραί ες οργανώσεις υπέρ του Τραμπ όπως οι OATH KEEPERS κάνουνε λόγο για ελέγχους της εκλογικής διαδικασίας .στα πλαίσια μιας επιχείρησης με την κωδική ονομασία Οperation SABOR 2016.....
Το θέμα παρακολουθείται από πλευράς μου πολύπλευρα...