Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (9/11) ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, FM 90,1 ΣΤΙΣ 22.10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANALYSTSFORCHANGE. ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ   9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ      2016  ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ    90,1 FM  KAI  ΩΡΑ  22.10-24.00  ,   ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  ΜΑΖΑΡΑΚΗ "Ο ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ" ,  Ο ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ   www.analystsforchange.org   ΚΑΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, Ο  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ, ΠΟΥ    ΑΝΑΛΥΕΙ  ΜΑΖΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΩΣ 45ου ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΗΣ.

ΕΤΣΙ  ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΟΥ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ , ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ  ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ  ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.   Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ   ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΙΣ 22.10 ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 90,1 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ  ΒΡΑΔΥΑ.