Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΑ ΜΑΙΚ ΦΛΙΝ-ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ/ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ..ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015. ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ RUSSIA TODAY. ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥΤΙΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΙΜΟΝΙΑΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ.

2)ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ(ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΚΑΤΟΥ-ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ)

3)Ο ΦΛΙΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ Ο ΑΣΑΝΤ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΗ...
.
4)ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΦΛΙΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ. ΕΙΝΑΙ" ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ."...

5)ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2015 , ΟΤΙ "ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ....'

6)ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ 2015 Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ "ΕΝΩ ΕΚΤΙΜΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑ."

7)Ο ΦΛΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ -ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ-ΕΤΥΓΧΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ-CIA-NSA-DIA.

8)Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ.

9)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ISIS ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ "ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.'

10)ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΜΠΟΥΣ.

11)ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΑΜΠ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ....

12)Ο ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΕΑ ΝΤΕΗΒ ΝΤΕΠΤΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ "Ο ΦΛΙΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ....'

13)ΣΕ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟ ΣΤΥΛ Ο ΦΛΙΝ ΕΙΠΕ 'ΤΟ ΜΑΚΕUP ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ....". ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΛΟΡΙ.

14)ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ. ΟΙ ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. .

15)ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ 2003 ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ...

16)ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ...
.
17)ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΩΣ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ......ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.

18)Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ-ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ-ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ.

19)Ο ΦΛΙΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ-ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ-ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΟΥ HUMAN INTELLIGENCE.

20)ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΡΙ ΜΑΚΑΦΙ, Ο ΤΖΩΝ ΚΙΝ, Ο ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΤΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΩΣ ΔΙΑΝΟΙΑ.