Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Τις «έφαγε» ο Τζήμερος γιατί ξεκόλλησε αφίσες του ΠΑΜΕ!!

Τις «έφαγε» ο Τζήμερος γιατί ξεκόλλησε αφίσες του ΠΑΜΕ
Ο Θάνος Τζήμερος μέσω του Facebook καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μέλος του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Περιφέρειας στο κτίριο του υπουργείου Συγκοινωνιών.
Όπως σημειώνει μέσα στο χώρο της συνεδρίασης εντόπισε αφίσες του ΠΑΜΕ για απεργιακές κινητοποιήσεις κι άλλες αφίσες, και ως συνήθως άρχισε να τις ξεκολλάει.

Όρμηξαν εναντίον του και τον χτύπησαν με βάναυσο τρόπο

Τότε ακριβώς, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του άτομα όρμηξαν εναντίον του και τον χτύπησαν με βάναυσο τρόπο.
Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ» καταγγέλλει ότι, δέχτηκε εξύβριση από Περιφερειακό Σύμβουλο της Παράταξης «Δύναμη Ζωής» και όμοιες συμπεριφορές από άλλους Περιφερειακούς Συμβούλους των Παρατάξεων του ΚΚΕ κα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής, κατά την είσοδό του στην αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια καταγγελία, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θεόδωρος Σχινάς, δεν του παρείχε την δέουσα προστασία, λέγοντάς του μάλιστα: «Μην προκαλείτε κύριε Τζήμερε».
Ο Θάνος Τζήμερος τονίζει πως, είναι στη διάθεση του Εισαγγελέα, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα όλα όσα έλαβαν χώρα, απόψε, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

tribune.gr