Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

“Χαλύβδινη ασπίδα” στα ελληνοαλβανικά σύνορα!! ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ? ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!Διαβάζουμε στο militaire.gr, ότι η 8η Ταξιαρχία ,δηλαδή η ηρωική VIII Μεραρχία του 1940, που αντιμετώπισε και κατατρόπωσε την Ιταλική επιθετικότητα,  "εκπαιδεύεται"  στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.Με ασκήσεις, με πυρά αρμάτων και πυροβολικού και επιθέσεις του Πεζικού, προς τα Βόρεια σύνορά μας, εκεί που κάποιοι ξεχνούν την στρατιωτική τους ανυπαρξία και προκαλούν και αυθαδιάζουν ασυστόλως.
Το βίντεο από το ΓΕΣ θυμίζει προς πάσα κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς Βορρά, ότι η Ελλάδα στρατιωτικά είναι παρούσα σ΄ όλη την επικράτειά της.Ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει ουσιαστικό στρατιωτικό πρόβλημα λόγω ανυπαρξίας αντιπάλου,αλλά υπάρχουν πολλοί προκλητικοί ηγέτες,ηγετίσκοι και τσιράκια της Άγκυρας.

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη να κάνει επίδειξη δύναμης σε κανέναν.Αλλά όσοι ερμηνεύουν την ψυχραιμία ως αδυναμία,καλό θα είναι να “χαλαρώσουν” την ρητορική τους εναντίον της Ελλάδας. Αρκεί να λάβουν το πρώτο μήνυμα. Κια να καταπιούν την θρασύτατη γλώσσα τους, γιατί η Άγκυρα είναι πολύ μακρυά. Καιρός ήταν!!

Αυτά σαν πρώτο μήνυμα και να δούμε στο μέλλον!! Ι.Α.ΜΠ.