Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠ -ΠΕΝΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΜΥΝΑΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-CIA/DIA. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ./ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ../ΜΕΡΟΣ-Α.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ ΦΛΥΝ-ΤΡΑΜΠ-ΚΕΛΟΓΚ

1)ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΑ ΜΑΙΚ ΦΛΥΝ(ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ). , ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΑ -ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ .ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ 2-3 ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΝΔΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑ
.
2)Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΚΗΘ ΚΕΛΟΓΚ , ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΩΣ 'Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΗΘ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΏΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ'. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ-ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΥ 2012- ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ 82ης ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ. ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ/ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ETAIREIA CUBIC CORPORATION-CACI INTERNATIONAL ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΡΟ 3-4ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ .ΓΕΡΟ ΜΥΑΛΟ. ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟ. ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ.

3)ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΡΟΝ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ. ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΧΕΙ ΔΥΟ METAΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ(ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΣΑΣ). ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ(ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ. 

4)Η ΜΙΡΑ ΡΙΚΑΡΝΤΕΛ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΕΜΑΙL ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ BOEING/SATELLITE/MISSILE DEFENSE. HTAN ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΣ-2. ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.

5)ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΑ ΜΑΙΚ ΜΙΖ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΟΝΕ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ...

6)Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. ΝΤΕΒΙΝ ΝΟΥΝΕΣ. ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΜΥΑΛΟ. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 45. ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΜΕΑ INTELLIGENCE. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑ. ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΒΑΣΗ LAJES ΣΤΗΝ ΤΕΡΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΖΟΡΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΤΕΒΙΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΗΣΕ ΑΓΡΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ(ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ), ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΕ 1200 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 650 ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΕ ΙΒΗΡΙΚΗ-ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΚΛΠ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΘΥΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ-ΒΑΣΕΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ PAPERS ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ -ΟΤΙ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ(AFRICOM) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ /ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΖΟΡΕΣ Ή ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.. ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012 Ή 2013 ΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 57 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ.(ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ...)
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.