Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠ -ΠΕΝΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΜΥΝΑΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-CIA/DIA. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ./ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ../ΜΕΡΟΣ-Β/


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΡΑΜΠ-ΠΕΝΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΙΚ ΡΟΤΖΕΡΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΙΓΚΑΝ. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ FBI. ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ/ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ NSA ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΗΘ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ IRON NET/CYBERSECURITY. ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ CNN KAI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΣ ΣΕΙΡΑΣ "ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ. ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΧΘΕΙ'.

2)ΤΕΛΟΣ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΖΕΙΜΣ/ΤΖΙΜ ΚΑΡΑΦΑΝΟ. ΤΟΥ HERITAGE. ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑ.
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.
ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ,
ΠΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ/ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ/WIKILEAKS ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ/Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. /ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ/
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. 60 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΑ. ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ.