Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Οι Αυστραλοί έχουν μία νέα θεωρία για το άφαντο αεροσκάφος της MH370

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι Αυστραλοί έχουν μία νέα θεωρία για το άφαντο αεροσκάφος της MH370
Μία αναφορά για την εξαφάνιση της πτήσης MH370 των αερογραμμών της Μαλαισίας, από την αρμόδια υπηρεσία ασφαλείας των πτήσεων της Αυστραλίας, υποστηρίζει την άποψη ότι το αεροσκάφος έχασε γρήγορα ύψος, καθώς τελείωσαν τα καύσιμά του και χωρίς κάποια ανθρώπινη επέμβαση.Η αναφερόμενη πτήση εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014, ενώ πετούσε από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο, με 239 επιβάτες και πλήρωμα, ενώ η εξαφάνισή της, θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στη σύγχρονη ιστορία της πολιτικής αεροπορίας.
Η αρμόδια υπηρεσία της Αυστραλίας ( ATSB) που ηγείται των ερευνών, στην αναφορά της που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, δημοσιοποιεί ότι η ανάλυση των εξαρτημάτων από τις πτέρυγες του αεροσκάφους που έχουν βρεθεί, δείχνει ότι το αεροσκάφος δεν είχε προετοιμαστεί για προσγείωση, κατά την εξαφάνισή του.
Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, το αεροσκάφος τα τελευταία λεπτά πριν τη συντριβή του ακολούθησε πορεία σπιράλ, κατεβαίνοντας με ταχύτητα μέχρι και 25.000 πόδια το λεπτό.

Σημειώνεται πως από τα είκοσι αντικείμενα που έχουν εντοπιστεί και θεωρούνταν πιθανά μέρη του αεροσκάφους, μόνο τα τρεια έχουν επιβεβαιωθεί ότι ανήκουν στο μοιραίο αεροπλάνο. Το πλέον πρόσφατο εντοπίστηκε στις ακτές της Τανζανίας τον Ιούνιο του 2016. 

ΕΘΝΟΣ