Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

TΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ./ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΜΑ.

TΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ./ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΜΑ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 

1)ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠΛΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΤΟΤΕ Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ 270 ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ.
ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 32% ΛΑΤΙΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΧΙΛΑΡΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ SPOT.. ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΦΟΙΝΙΞ-ΤΟΥΣΟΝ ΚΑΙ ΣΟΝΟΡΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ Ο ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΗΔΗ Η ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ, ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΙΜ ΚΕΙΝ.ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΠΡΟΛΟΓΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΟΙ ΓΟΝΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ Ι. ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΣΩΣΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ...

ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 40 Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙ ΤΡΟΥΜΑΝ(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΖΟΥΡΙ) ΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ 1996(ΤΟΤΕ 58% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΛ). ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ/ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΧΑΡΙ ΡΙΝΤ(ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΕΒΑΔΑ), ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΧΙΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ...'. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΜ ΚΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΟΒΑ, ΕΝΩ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΥΜΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΧΑΙΟ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ.ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.

2)Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 29 ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΜΠΟΥΣ ΜΕ 5-4 ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ 2000 ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΕΝΕΣΣΗ ΑΛ ΓΚΟΡ. 

3)ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ 4 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΕΣ. ΟΧΑΙΟ-ΦΛΟΡΙΝΤΑ-ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ. ΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ Η ΧΙΛΑΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 48ΩΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΠΕΡΝΥ ΣΑΝΤΕΡΣ(ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΡΟΗ.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝΕ ΠΕΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ.(ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ 108 ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ-ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ-ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΚΑ )

4)ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΕ 3 ΟΡΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.(ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ)

5)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ MOODYS ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΤΡΙΤΗΣ.(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ).