Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ISIS-AL QAEDA/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ/ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ISIS ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

2)ΒΑΣΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΝΑΛΓΑ...

3)ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 ΝΕΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 'ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ" ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

4)Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ , ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 'ΧΟΡΑΣΑΝ"ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΣΙΑ/ΙΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

5)ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΕΔΑΦΗ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ " ΚΟΝΕ" ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ 18 ΧΩΡΕΣ.

6)ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΜΑΛΙ-ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑ.

7) ΤΟ ISIS ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΩΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ.

8)Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ.

9)ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ /ΠΛΗΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΣΕ ΗΠΑ/ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΟΥΜΠΑΗΣ 2008, ΝΑΙΡΟΜΠΙ 2013 ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ/ΓΑΛΛΙΑ 2015.

10)Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

11)ΠΟΛΛΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.

12)ΜΕΤΑ ΤΗΝ 9/11 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 152 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

13)ΟΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

14)ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. ΠΧ ΜΕΣΩ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Α-10 ΣΕ ΕΓΓΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ή ΜΕ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ/DRONES.

15)Η ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ.ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ 250-350 ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

16)Η ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΙΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, Η ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ, Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑ.

17)ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΣΕ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑ/ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 28 ΣΕΛΙΔΩΝ.

18)ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΝΣΤΤΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΝΑ ΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΙΣΛΑΜΟΔΟΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ"ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ". Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.