Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΤΟΥΡΚΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ..-1..ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 59 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣΤΡΕΧΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ 'ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ".

2)ΖΗΤΗΣΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ.

3)ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΒΟΒΟΠΣΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΛΑΝΤΙΤΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1995 ΣΚΟΤΩΣΑΝ 8000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΒΟΣΝΙΑ.ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ...

4)ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ 'ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ'

5)Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ Η ΧΑΓΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ 1961 ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

6)ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΚΟΡΝΕΛΙΟΥΣ ΦΑΝ ΡΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ.

7)Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΥΡΤΟΥΜΛΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ....

8)ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ.

9)ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΚΑΤ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

10)ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ.