Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ο ΡΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ /ΛΑΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ/ΜΕΡΟΣ-1ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΚΕΡΤ ΒΙΛΝΤΕΡΣ. ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ VVD ΤΟΥ ΡΟΥΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

2)ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 33 ΕΔΡΕ(ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ 8 ΕΔΡΩΝ), Ο ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΤΟΥ PVV 20 ΕΔΡΕΣ(ΑΥΞΑΝΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑ 5 ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΥΠΕΣΤΗ ΗΤΤΑ). ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 19 ΕΔΡΕΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 66 ΕΠΙΣΗΣ 19 ΕΔΡΕΣ, Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 5, Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ 4 ΣΕ 14, ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟ SP 14 ΕΔΡΕΣ, ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ-ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ-ΣΥΝΕΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 35 ΠΗΓΕ ΣΕ 9 ΕΔΡΕΣ, ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΚΟΜΜΑ 5, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2 ΕΔΡΕΣ , ΤΟ ΚΟΜΜΑ DENK 2 ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 4-5 ΕΔΡΕΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 150 ΕΔΡΩΝ.

3)Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 79%.ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.

4)ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ BREXIT ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ, Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ 33 ΕΔΡΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΕ 20. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ. ΚΑΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΗΔ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΙΚΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

5)ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ PVDA ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ "Η ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ', ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.