Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΙΑ.-1ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ-ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ VX ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΠΡΟ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΟΜΗΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΕ 3 ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.

2)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ....ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ.

3)ΗΔΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ.

4)Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΠΙ 14 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙΜ.

5)ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤ' Η Β.ΚΟΡΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ". ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Η ΜΙΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΑ. .

6)ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΗΠΑ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ.