Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΤΟΥΡΚΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ....ΧΑΜΟΣ-2ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.

2)ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ Η ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ VITOL ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ PΕTROL OFISI ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ 1.4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

3)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΛΑΙΚΟΥ-ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ) ΚΕΜΑΛ ΚΙΛΙΖΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ" ΤΟ 'ΝΑΙ' ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 16-4-2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

4)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ "ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ'

5)ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ 1.447.000.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑ-ΔΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ.

6)Ο ΑΥΣΤΡΑΙΚΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΦΑΓΗ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ.

7)ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΡΙΚ ΑΛ ΧΑΣΙΜΙ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ/ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΙΜΑΝ ΝΟΥΡ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΥΝΗΣΙΑΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚ ΑΛ ΙΡΑΝΤΑ, ΔΡ ΑΝΤΝΑΝ ΜΑΝΣΑΡ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΤΙΑΝΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΕΛΕΝΤ ΕΝΤΙ.

8)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΣΦΟΔΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ ΤΟ 1995, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ 'ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ..."

9)ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ VVD ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ/ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ PVV ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΤΗ, ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΧΕΡΤ ΒΙΛΝΤΕΡΣ.

10)ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 13-14 ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΛΟΓΩ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 4-5 ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ PVV.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.