Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-2/Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΞΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΕΣ ΕΞΕΛΞΕΙΣ....


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΜΗΣ 3 ΑΠΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΤΟΞΩΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ. ΤΟ ΤΞΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ...
2)Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΑ ΑΦΡΙΚΗ. ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ-ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ-ΛΙΒΥΚΟ-ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...(ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ...)
3)Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ-ΣΥΡΙΑΣ-ΙΡΑΚ ΚΛΠ , ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS Ή Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
4)ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΟΞΩΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....ΛΟΓΩ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΚΟΠΙΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΛΙΒΥΗ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΞΑ ΤΕΜΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ.
5)ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΚΡΙΣΗ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ , ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ(ΠΧ ΑΚΤΙΟ) ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ-ΜΕΘΟΔΙΚΑ-ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ Ή ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΣΒΗΣΑΝ ...ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...
6)ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΗΡΥΝΑΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ.
ΑΡΑ ΑΣ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...
ΗΔΗ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΑΜΥΝΑΣ ΚΑ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ.
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ. ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΕ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΥΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΥΤΑ.