Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ/4-3-2017ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.1)ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ. Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡOΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ SDF(ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΑΡΑΒΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ). Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΝΕΙΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ-ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΛΠ. ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΔΩΝ.

2)ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

3)ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ-ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΑΒΙΑ, ΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΥΝΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ...

4)ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ Η ΙΡΑΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΚΕΤΑ "ΥΠΟΥΛΗ"-ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ, ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΟΙ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ...

5)ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

6)ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΙΤΑΛΙΑΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ OI ΓΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ SHAMAL ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΕΙ. ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ SHADER. ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ IMPACT. ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ OKRA. ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑΛΤΣΙΝ"

7)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ , ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΤΜΑΝΕΙΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

8)Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ.

9)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠ ΑΥΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΖΗ ΤΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

10)ΑΝ Η ΔΥΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΑΕ, ΚΑΤΑΡ, ΚΟΥΒΕΙΤ, Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ....9ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΚΑ0. ΑΡΑ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ/ΑΔΑΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

11)ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Ο ΕΡΝΟΤΓΚΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ "ΟΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ" ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 66 ΚΡΑΤΩΝ, ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ INHERENT RESOLVE.