Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΠΕΡΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ/ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.


1)Η ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ , Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA MAIK ΠΟΜΠΕΟ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ , ΕΝΩ ΥΠΗΡΞΕ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ-ΚΑΙ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟ ΧΑΡΥ ΧΑΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ.

2)Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΣΕ ΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΣΕΟΥΛ, ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑ.

3)ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ , ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 8-10 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΛΠ.

4)ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ/ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ/, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ(ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ) ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ 5027, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ.

5)ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ-ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ-ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ /ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017/ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΗ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΑ.