Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

AΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ..../ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ./ΜΕΡΟΣ ΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΨΕΥΤΟΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΣΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΟΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ. ΟΣΟ ΠΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΟΜΕΝ...ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΕΠΙ 50 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟ.


2)Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ-ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ , ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 8-10 ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΣΙΑ, ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ , ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΟΚΙΟ-ΣΕΟΥΛ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΑ. ΑΣΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΣΙΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.. ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΕΠΙ 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

3)ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΛΑΘΕΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ(ΚΛΙΝΤΟΝ-ΜΠΟΥΣ-2/ΟΜΠΑΜΑ). ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ-2 ΟΥΙΛΙΑΜ ΠΕΡΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ. ΔΙΑΔΟΧΙΚΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟΝ 38ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΤΡΟΠΗ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΝΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΝΑ ΝΕΠΟΤΙΣΜΙΚΟ-ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΗΝΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ VX,ΣΑΡΙΝ, ΤΑΜΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ-ΑΦΛΑΤΟΞΙΝΗ ΚΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ/ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΝΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ 75% ΤΗ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΣΑ ΣΕΟΥΛ/

ΣΥΝΕΧΖΕΤΑΙ.