Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ/ATLANTIC RESOLVE.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗΣ, ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ATLANTIC RESOLVE, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

2)ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΣΟΧΗ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ-ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ-ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΣΚ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΝΑ ΔΥΣΤΡΟΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ...

3)Η ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ..ΤΟ 2014-2015..

4)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ-ΚΑΝΑΔΙΚΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, Η ΛΕΤΟΝΙΑ, Η ΕΣΘΟΝΙΑ, Η ΤΣΕΧΙΑ, Η ΠΟΛΩΝΙΑ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

5)ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 8 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ) ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΚΝΑΦ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ PAPA ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ.

6)ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-15 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΠΑΓΚΝΤΑΛΕΜ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΝΩ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΜΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ.

7)ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ZAGAN ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

8)Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 85%.

9)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ DRAGON RIDE.

10)ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ , ΑΝΗΣΥΧΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ.

11)ΕΜΦΑΣΗ ΔΙΝΕΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΓΚΟΝΤΛΑΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ.

12)ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

13)ΕΝΘΕΡΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.

14)ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Ο ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΝΑΤΟ.